Blitz kinderkleding

Verzendkosten 4.95

Zorgvuldig verpakt, snel in huis

06-52849665

Voor vragen per whatsapp

Snelle Levering

Binnen 1-2 werkdagen

CONTACT

MOCHT JE VRAGEN HEBBEN OF IETS MEER WILLEN WETEN OVER ONZE PRODUCTEN KUN JE ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN! 

Private Shopping SALE!

Voorheen organiseerde we twee keer per jaar een mega sale voor consumenten. Nu evenementen vanwege corona stil liggen willen we jullie toch de kans bieden om dit voordeel te pakken! 

Vanaf nu kun je je eigen PRIVATE SHOPPING SALE inplannen! Het werkt heel makkelijk: 

Je klikt hiernaast op de door jouw gewenste datum en vult je gegevens in. Wij zorgen dat je in alle rust kunt struinen tussen duizenden items! 
Heel veel kindermekkleding voor de aller laagste prijs. Kinderkleding met korting tot wel 60%. Heel veel afgeprijsde stuks merkkleding. 

Op onze website vindt je slechts een klein gedeelte van onze enorme collectie kinderkleding. Kom dus zeker langs in ons magazijn! We verwelkomen je van harte en zorgen ervoor dat je alle ruimte hebt om op je gemak te kunnen shoppen! 

Tot snel! 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op! 

Dat doe je eenvoudig door het invullen van het contactformulier, of bel/whataspp ons via onderstaande telefoonnummers! 

 

Stel je vraag

This site is protected by reCAPTCHA and the Google privacy policy and Terms of services apply.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling binnen is?

Meestal verzenden wij snel en heb je binnen 1 tot 2 werkdagen je bestelling in huis. Het komt wel eens voor dat er wat langer overheen gaat, maar het komt ook voor dat het er juist sneller is! Mocht je nou voor een specifieke datum iets nodig hebben stuur dan even een appje, mailtje of bel! Dan zorgen wij dat indien mogelijk alles optijd bij je thuis is! 

wAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Wij rekenen standaard 4,95 verzendkosten op alle orders. Wegens de hoge korting op onze producten kunnen we helaas geen gratis verzending aanbieden. In het verleden hebben we geprobeerd om de marge van de producten aan te passen zodat dit wel mogelijk was. Maar onze ervaring is dat jullie liever de hoogst mogelijke korting willen! 

Heb je ook een fysiek winkel?

Nee, wij hebben geen fysieke winkel (meer). We hebben wel twee keer per jaar een magazijn uitverkoop! Je kunt dan toch bij ons langskomen om te shoppen! Mocht je tussentijds graag langskomen kunnen we altijd even overleggen! Stuur dan even een appje of bel. 

Hoe retourneer ik een product?

Het aller makkelijkste is om even contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen overleggen over het te retourneren product. Het beste kun je me hierover appen, bellen of mailen. Je krijgt (bijna) altijd mij persoonlijk (Ilona) aan de telefoon. Ik los het graag met je op!

Winkelwagen

Cart is empty

Subtotaal
€0.00
Verstuur
0