Blitz kinderkleding

CONTACT

MOCHT JE VRAGEN HEBBEN OF IETS MEER WILLEN WETEN OVER ONZE PRODUCTEN KUN JE ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN! 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op! 

Dat doe je eenvoudig door het invullen van het contactformulier, of bel/whataspp ons via onderstaande telefoonnummers! 

 


Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

* indicates required


Stel je vraag

[bws_google_captcha] This site is protected by reCAPTCHA and the Google privacy policy and Terms of services apply.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling binnen is?

Meestal verzenden wij snel en heb je binnen 1 tot 2 werkdagen je bestelling in huis. Het komt wel eens voor dat er wat langer overheen gaat, maar het komt ook voor dat het er juist sneller is! Mocht je nou voor een specifieke datum iets nodig hebben stuur dan even een appje, mailtje of bel! Dan zorgen wij dat indien mogelijk alles optijd bij je thuis is! 

wAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Wij rekenen standaard 4,95 verzendkosten op alle orders. Wegens de hoge korting op onze producten kunnen we helaas geen gratis verzending aanbieden. In het verleden hebben we geprobeerd om de marge van de producten aan te passen zodat dit wel mogelijk was. Maar onze ervaring is dat jullie liever de hoogst mogelijke korting willen! Heel transparant dus, de verzendkosten zijn altijd hetzelfde, maar onze enorme hoge korting vind je nergens anders.

Heb je ook een fysiek winkel?

Nee, wij hebben geen fysieke winkel (meer). We hebben wel twee keer per jaar een magazijn uitverkoop! Je kunt dan toch bij ons langskomen om te shoppen! Mocht je tussentijds graag langskomen in ons magazijn kan dat door een afspraak te maken via de planner op de contactpagina! Ons magazijn bevindt zich in Ossendrecht, je kunt er gratis parkeren!

Hoe retourneer ik een product?

Het aller makkelijkste is om even contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen overleggen over het te retourneren product. Het beste kun je me hierover appen, bellen of mailen. Je krijgt (bijna) altijd mij persoonlijk (Ilona) aan de telefoon. Ik los het graag met je op!

Hoe komt het dat jullie korting zo hoog is?

Wij kopen (al jaren) de laatste collecties kindermerkkleding met korting direct in bij de leverancier. De korting die wij krijgen berekenen we direct door aan jou als klant. Door onze scherpe afspraken met leveranciers kunnen we dus kindermerkkleding tegen de laagst mogelijke prijs leveren. En daar zijn we best een beetje trots op!

Is alle kleding in goede staat?

Ja, alle kleding is nieuw en in perfecte conditie. We zijn dan wel een outlet, maar de kinderkleding die we verkopen is van de allerhoogste kwaliteit. Zelf stellen ik daar erg hoge eisen aan, als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat je kinderen kleding dragen van een hoge kwaliteit. Mijn missie is dan ook om deze kleding betaalbaar te houden voor iedere ouder! Vandaar dat ik de mooiste merkkleding voor de laagst mogelijke prijs wil kunnen aanbieden.

Winkelwagen

Cart is empty

Subtotaal
€0.00
Verstuur
0