Blitz kinderkleding

Verzendkosten 4.95

Zorgvuldig verpakt, snel in huis

06-52849665

Voor vragen per whatsapp

Snelle Levering

Binnen 1-2 werkdagen

De juiste winterjas voor je kind kiezen

De herfst lijkt nu echt aangebroken en dus is het tijd voor een nieuwe winterjas. Maar, hoe kies je nou de juiste jas voor je kind? Zijn alle jassen hetzelfde of is er verschil in kwaliteit? Ik leg je er graag wat meer over uit!

Kinderwinterjassen van hoge kwaliteit

De herfst en winter zijn koude en natte periodes. We willen onze kinderen natuurlijk lekker buiten laten spelen, maar we willen niet dat ze koud en verkleumd weer thuis komen. Het is dus belangrijk om een goede kwaliteit winterjas voor je kind aan te schaffen. Dat is altijd een behoorlijke zoektocht weet ik uit ervaring. Je wilt een jas die qua kwaliteit en warmte goed is, maar je wilt ook dat je kind er een beetje leuk uit ziet. Daarnaast is de winterjas een van de meest gedragen items in de wintergarderobe van je kind. Het is dus de bedoeling dat de jas in deze periode goed schoon te houden is. Ook is het belangrijk dat de kwaliteit hoog is zodat de jas het hele seizoen (of langer!) mee kan.

Welke stof kies je?

Dat is een lastig te beantwoorden vraag. De ene ouder vind een zachte stof mooier, de andere kiest voor een gewatteerde winterjas. Dat is puur smaak! Maar, het is wel erg fijn om met een aantal dingen rekening te houden. Bijvoorbeeld hoe warm de jas is, maar ook of deze vochtafstotend is. Niets zo erg als een kind wat tot op de kleertjes nat is na een rondje regen in het bos of een sneeuwballengevecht.
Er zijn verschillende middeltjes op de markt om een winterjas waterdicht te maken. HG schreef hier al een blog over. Kijk voor dat je een product aanbrengt op de jas wel evengoed of de stof er geschikt voor is. Als je twijfelt kun je het beste eerst een klein stukje proberen op een onopvallende plek.

De laagste prijs, maar wel de hoogste kwaliteit?

Ja dat kan dus wel. Ik heb voor dit seizoen weer een fantastische collectie winterjassen voor kinderen uitgezocht! Wie mijn een beetje kent weet dat ik hele hoge eisen stel aan de kleding die we verkopen, maar dat ik het ook belangrijk vind dat het voor ieder budget beschikbaar is. Ik ben dan ook best een beetje trots op de fantastische jassen die we nu in de collectie winter meisjes en winter jongens hebben. Maar de nieuwe jassen van het fantastische merk KOKO NOKO zijn voor beide ontzettend leuk! Op de foto zie je een tevreden klantje met het rode KokoNoko jasje op stap!
Alle winterjassen zijn bij ons te koop met 60% korting op de winkelprijs. De hoogste kwaliteit, warme lijfjes en nog geld over voor een heerlijke warme chocomel! Fijn najaar!

kokonoko rode winterjas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen

Cart is empty

Subtotaal
€0.00
Verstuur
0