Blitz kinderkleding

HET VERHAAL ACHTER BLITZ

Een moeder met een passie voor kwaliteitskleding, een zoektocht door groothandels en merken en een webshop met betaalbare kindermerkkleding voor ieder budget! 

By Ilona

Blitz Kinderkleding is ontstaan vanuit mijn passie voor mode, kinderen en kwaliteitskleding. Eigenlijk heb je daar direct de drie punten waar Blitz voor staat. Het enige wat ik daar nog aan kan toevoegen is betaalbaarheid. Ik vind het belangrijk dat kwaliteits kindermode voor iedereen beschikbaar is. Je wil je kindje natuurlijk sowieso het allerbeste gunnen, maar naarmate ze ouder worden is er ook nog eens de invloed van buitenaf. Vriendjes en vriendinnetjes, school en mode trends. Dan wil je natuurlijk dat je kind er net zo hip en verzorgd bijloopt als de rest. 

Met onze kleding is dat mogelijk! Omdat alle kleding volgens de laatste trends én de laagst mogelijke prijs is! Daar zijn we dan ook niet zomaar een beetje trots op! 

Ik heb nu ruim 5 jaar ervaring met de verkoop van kindermerkkleding en weet feilloos de beste adresjes te vinden om super scherp in te kopen, en dat bereken ik direct door naar de klant. Het belangrijkste vind ik dat ieder kind er mooi en verzorgd bij kan lopen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kleding van goede kwaliteit is zodat het lang gedragen kan worden, en vaak zelfs nog een broertje of een zusje mee gaat!

“Als moeder van drie weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je kinderen er piekfijn uitzien voor een eerlijke prijs!”

Blitz kinderkleding staat dus voor prijs én kwaliteit. Als moeder van drie weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je kinderen er piekfijn uitzien voor een eerlijke prijs! Ik Blijf continu zoeken naar de mooiste items voor de laagste prijs. Niet alles staat direct online, dat is nu eenmaal zo als werkende moeder… Soms gaan andere zaken even voor. Maar mocht je iets niet kunnen vinden of specifiek opzoek zijn naar een item kun je me altijd een berichtje via mail of whatsapp sturen! Ik reageer altijd zo snel mogelijk! Je kan gewoon bellen, mailen appen of zelfs… langskomen! Want twee keer per jaar organiseer ik een mega magazijn sale! Dan gaan de laatste stuks met hoge kortingen de deur uit. (voor actuele data hou onze social media in de gaten!) Ik werk vol passie aan mijn bedrijf en webshop, jezou zelfs kunnen zeggen dat BLITZ mijn vierde kindje is.

Winkelwagen

Cart is empty

Subtotaal
€0.00
Verstuur
0