Blitz kinderkleding

Verzendkosten 4.95

Zorgvuldig verpakt, snel in huis

06-52849665

Voor vragen per whatsapp

Snelle Levering

Binnen 1-2 werkdagen

Private Shopping SALE!

Vanaf 3 april is het weer mogelijk om een private shopping moment in te plannen! Dat doe je eenvoudig door de door jouw gewenste datum in de agenda hiernaast aan te klikken en je gegevens in te vullen.

Je krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin de datum van je afspraak, en wij doen speciaal voor jou de deuren open! 

Zo kun je op je gemakje struinen tussen de duizenden stuks kinderkleding met korting in ons magazijn. We hebben de mooiste merken weer nieuw binnen en zien je graag in ons magazijn! 

Kun je op de afgesproken datum toch niet komen? Geef ons dan even een seintje, we zorgen dat we er speciaal voor jou zijn !

Zomer kindermerkkleding MORNINGSale

 

Op Zaterdag 23 april openen we (nog één keer) de deuren van ons magazijn voor iedereen! Je krijgt dan niet alleen een uniek kijkje achter de schermen van onze kinderkleding webwinkel, maar kunt ook winkelen met maar liefst 60% korting op het hele assortiment! 

Naast de grote merken met korting zoals Kokonoko, Dirkje, Rumbl, FunkyXs, Dirkje, DjDutch en nog veel en veel meer hebben we ook heel veel extra sale items voor maar 5,- per stuk! 

Kom je ook? Je kunt gratis parkeren voor de deur, er is de mogelijkheid om contant en per pin te betalen, en we zijn er van 9.00 tot 13.00.

Je vindt ons hier: 

Zuidstraat 15F in Ossendrecht

Winkelwagen

Cart is empty

Subtotaal
€0.00
Verstuur
0